Torrenttop100 news

Here you can find news and updates about Torrenttop100

Ziggo ISP mailproblemen opgelost

Ziggo ISP mailproblemen opgelost
Posted on 27 September 2015 by Marcella

We hebben uitgebreid contact gehad met Ziggo en de problemen betreft het mailen naar @casema.nl, @chello.nl, @home.nl, @multikabel.nl, @quicknet.nl, @upcmail.nl en @ziggo.nl zijn opgelost.

Torrenttop100 update 11 Oktober 2015

Torrenttop100 update 11 Oktober 2015
Posted on 27 September 2015 by Marcella
Hierbij een kleine update,

We zijn druk bezig met de website zoals te zien is, echter is het via torrenttop100.org nog niet mogelijk om in te loggen of te stemmen, wel kan men naar websites gaan die zijn aangemeld maar verder zal je voorlopig nog gebruik moeten maken van torrenttop100.com.

Mocht je vragen hebben of leuke ideetjes laat het ons weten en we gaan er mee aan de slag, zo zal het beheren van je account een upgrade krijgen en ook voor het bewerken en beheren van je aangemelde websites.

Hou dus de nieuws pagina zo nu en dan in de gaten voor leuke updates en hier zullen we ook vermelden wanneer en welke functies actief gaan en dat u kunt inloggen, de inlog gegevens zullen niet veranderen en zullen voor alle Torrenttop100 sites gelijk zijn.

Responsive Design

Responsive Design
Posted on 27 September 2015 by Marcella

The brand new Torrenttop100 responsive design, We zijn bezig met een nieuwe design voor algemeen Torrenttop100 en zijn begonnen met Torrenttop100.net.

Kom zo nu en dan eens kijken of er nieuwe dingen zijn en leuke verbeteringen, stemmen van uit torrenttop100.org worden nog niet verwerkt, wilt u stemmen ga dan naar torrenttop100.com.

Ziggo ISP mailproblemen

Ziggo ISP mailproblemen
Posted on 27 September 2015 by Marcella

Torrenttop100 ondervind problemen met het mailen naar Ziggo klanten, dit omvat alle email adressen die eindigen met @casema.nl, @chello.nl, @home.nl, @multikabel.nl, @quicknet.nl, @upcmail.nl, @ziggo.nl

Wij hebben gemerkt na onderzoek en veelvoudig contact gehad te hebben met oa Ziggo dat hier steeds meer mensen en websites problemen mee hebben en ziggo hier practies weinig tot niks aan doet of meewerkt, de websites en hosting IP staan op geen enkele blacklist vermeld maar toch krijgen leden geen mail binnen!

Onze Hostingpartner is nog met ziggo bezig dit probleem op te lossen, tot die tijd is het handig gebruik te maken van Hotmail, Gmail of een andere email providers buiten Ziggo om die voor zo ver wij weten geen problemen hebben met het verzenden en ontvangen van onze mails.

Facebook Twitter